Viktig information innan eventet

Här kommer lite tydligare information om vår lokal för 24hcd.se / 24-timmarsserien.

Allt kommer att ske på Konstskolan Basis! Klockan 11.45 öppnar vi porten och klockan 12.00 håller vi en kort genomgång och sedan börja med utmaningen. Porten måste vara stängd majoriteten av tiden för att inte utlösa larm (slit inte i dörren!). På porten kommer det att stå hur du får tag på oss arrangörer så att vi kan öppna om porten är stängd när du kommer.

 

För att starta igång så många som möjligt påbörjas utmaningen medan vi alla sitter och tecknar i samma sal. Allt eftersom kommer vi att öppna upp ett par rum till, och efter 15.00 får vi även tillgång till skolans matsal. Detta är för att fram till kl. 15 är det fortfarande schemalagda aktiviteter i skolan.

När vi öppnat upp för fler arbetsrum kommer du själv att kunna välja om du vill arbeta i en social eller i en tyst arbetsmiljö.
I det sociala rummet kommer vi spela musik så att det alltid finns ett bakgrundsljud, och det är även i det rummet vår skype kommer ringa då och då från kollegor över världen som vill se hur det går för oss eller ha lite extra pepp.

I det tysta rummet får musik endast spelas via hörlurar och arbetsron ska respekteras.

Vi kommer även ha ett mörklagt och tyst rum där man kan ta sovpauser. Observera att ni som planerar in sovpauser under evenemangets gång får medtaga egen sovsäck och liggunderlag då vi bara kan erbjuda ett rum, inga madrasser eller dylikt.

 

Matsalen har tre stora bord och ett kök i anknytning. I köket finns allt som brukar finnas i kök inklusive flera stycken mikrovågsugnar. Kom ihåg att enklare matlagning innebär att du även behöver diska efter dig! Vi har även blivit lovade plats i kylskåp, så matlådor och varor går bra att ta med. Vi kan lägga undan dem redan innan klockan 12.

Snacks, vattenflaskor och kaffe går bra att ha i arbetsrummen, men måltider ska ätas i matsalen. Vi kommer att ha termosar med kaffe för alla i arbetsrummen.

Närmaste matvarubutiken är ett halvstort Coop och de har öppet 09.00 – 22.00.

Majoriteten av caféerna och restaurangerna på promenadavstånd stänger tidigt på lördagen och har stängt under söndagen. Men Ersta Pizzeria har öppet 12.00 – 21.00 och det ligger på ca 5 minuters promenadavstånd från vår lokal. Planera så att ni har proviant i god tid. I värsta fall finns sent öppna 7eleven och McDonalds på lite längre avstånd.

 

I början av evenemanget kommer vi ta era kontaktuppgifter och kolla om ni är okej med att vi lägger upp fotografier på er och / eller era verk. Vi kommer även fråga vilket pronomen ni föredrar, detta för Studiefrämjandets statistik över deltagande i kulturevenemang.

Vi kommer att uppdatera vår Twitter (@24hcdSE) under evenemangets gång. Använder du Twitter så finns det två hashtags att använda #24hcdSE för oss i Sverige och #24hcd internationellt.

Vi kommer ta emot skypesamtal på användaren hcd24se – ring gärna upp under natten, eller boka en tid!
En livestream kommer att finnas tillgänglig på vår youtube-kanal, som ni hittar här.

 

De som uthärdar fram till evenemangets slut kommer – förutom äran – att få ett litet bevis på sin tapperhet.

Välkomna på lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.